Bijeenkomst 12 mei 2018

Uitnodiging
zaterdag 12 mei 2018

De volgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden op zaterdag 12 mei 2018 van 14.30 tot 16.30 uur Adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen (Sinaï Centrum)

Mijn plek in de samenleving

Je klinische behandeling is voorbij. Je dagbehandeling is klaar. En dan … dan begint het avontuur van herstel. Je kent de suggesties: ‘ga naar meetings, zoek een sponsor, doe stappen werk en service’. Maar hoe doe je dat? Wat is je doel? Een waardevolle plek in de samenleving vinden die bij jou past? Daar gaan we het samen over hebben.

De middag wordt weer afgesloten door onze hersteltijd en onze verbondenheid te vieren. Wij hopen je zaterdag 12 mei 2018 te mogen ontmoeten!

Voorafgaand aan de Community bijeenkomst is er van 13.00 – 14.00 uur een business meeting. Wil je service gaan doen voor de Community? Kom naar deze business meeting.

De Community bijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders, familie, vrienden, partners, kinderen, meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom. We vragen je om je even te melden bij de start van de bijeenkomst.
Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: ‘Wie je hier ziet, hoort of spreekt: laat het hier blijven!’

Ter herinnering: op zaterdag 12 mei 2018 is er om 19.30 uur een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *