De wandeling

Op 21 juni 2012 was de eerste CJM wandeling een feit. 13 Fellows, 2 partners en een hond verzamelden zich bij het Bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos. Het was even spannend, want voor sommige mensen was het lastig zoeken, maar nadat iedereen aanwezig was, vertrok de groep. Al snel ontstond er een geweldige sfeer, die zo bekend is van wanneer fellows bij elkaar zijn. Het weer werkte mee, het was droog, dat is deze zomer al bijzonder te noemen. We hebben in totaal 7 km gewandeld.
wandeling van emiel
Een eerste korte pauze vond plaats op de Heuvel, alwaar van het uitzicht genoten werd en de meegebrachte Bastogne koeken. Daarna liep de groep verder, door het prachtige Bos. Op de helft van de route werd er gestopt en was er een lunch geregeld. Onder het genot van een heerlijk broodje, krentenbol en appel, werd er genoten van de zon die zich even liet zien. De catering moet hier zeker nog bedankt voor worden, dit was perfect geregeld.

Daarna werd er weer gewandeld. Een grapje, een mooi gesprek, van alles kwam er voorbij. Nadat we weer terug waren bij het startpunt hebben we nog genoten van een drankje op het terras en hier liet de zon zich ook weer zien. Kort daarna namen we afscheid van elkaar en iedereen was het met elkaar eens, dit was voor herhaling vatbaar.

Emiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *