Bijeenkomst 9 juni 2018

De volgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni 2018 van 14.30 tot 16.30 uur Adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen (Sinaï Centrum)

Het eerste jaar herstel

De eerste maanden kon ik de hele wereld aan, maar nu!!!! Waarom die gedachtes aan gebruik? Waarom die stemmingswisselingen en emoties? Mijn familie, mijn werk, de meetings, mijn sponsor, mijn stappenwerk … druk, druk, druk. Wat gebeurt er toch met me?

Daar gaan we het met zijn allen over hebben. De middag wordt weer afgesloten door onze hersteltijd en onze verbondenheid te vieren.

Wij hopen je zaterdag 9 juni 2018 te mogen ontmoeten!

De Community bijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders, familie, vrienden, partners, kinderen, meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom. We vragen je om je even te melden bij de start van de bijeenkomst.
Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: ‘Wie je hier ziet, hoort of spreekt: laat het hier blijven!’

Ter herinnering: op zaterdag 9 juni 2018 is er om 19.30 uur een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *