Bijeenkomst 14 april 2018

Uitnodiging
zaterdag 14 april 2018

De volgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden op zaterdag 14 april 2018 van 14.30 tot 16.30 uur Adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen (Sinaï Centrum)

Programma oneliners

Er zijn veel oneliners die gebruikt worden in het programma. Welke ken je of gebruik je? Welke hebben een speciale betekenis voor je? Wat is jouw favoriete oneliner? Waarom is dat zo? Misschien heb je helemaal niks met al die oneliners. Waarom is dát dan zo? Samen willen we gaan kijken wat de betekenis is van oneliners uit het Programma.

We hebben een bijzondere gast tijdens deze Community bijeenkomst. Anja, één van de oprichters van de Community JellinekMinnesota, zal samen met Leo de bijeenkomst leiden.

De middag wordt weer afgesloten door onze hersteltijd en onze verbondenheid te vieren. Wij hopen je zaterdag 14 april 2018 te mogen ontmoeten!

De Community bijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders, familie, vrienden, partners, kinderen, meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom. We vragen je om je even te melden bij de start van de bijeenkomst.
Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: ‘Wie je hier ziet, hoort of spreekt: laat het hier blijven!’

Ter herinnering: op zaterdag 14 april 2018 is er om 19.30 uur een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *