De Community

De Community JellinekMinnesota zet zich in om oud-cliënten te ondersteunen in hun leven in herstel. De Community hoopt mensen te helpen met de overgang van hun behandeling naar de buitenwereld. De ervaring leert dat je juist dan heel veel steun kunt vinden bij mensen die je voor zijn gegaan.
Bijvoorbeeld door contacten met anderen die de meetings in jouw buurt kennen en met je meegaan naar jouw eerste meeting buiten de kliniek. Wellicht kan iemand binnen de Community jouw sponsor worden of gewoon een luisterend oor bieden. Uit eigen ervaring weten wij dat daar de sleutel ligt voor de verbondenheid die zo essentieel is voor het herstel.
CJM stimuleert de deelname aan fellowships en zelfhulpgroepenDe Community helpt je om je verder te verdiepen in het spirituele 12 stappen-programma en stimuleert de deelname aan fellowships en zelfhulpgroepen.
Met een 2 maandelijkse nieuwsbrief vol verhalen over herstel hopen wij de onderlinge verbondenheid te stimuleren. Iedere 1e zaterdag van de maand organiseren wij een themabijeenkomst. Daar ontmoet je mensen in herstel die met elkaar in gesprek gaan.

Reageren is niet mogelijk