Bijeenkomst zaterdag 8 juli 2017

Uitnodiging

zaterdag 8 juli 2017

 De eerstvolgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota  zal plaatsvinden komende zaterdag 8 juli 2017 van 14.30 tot 16.30 uur op het adres:  Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen. (Sinai Centrum).

 

Thema:

Jezelf beter voelen

 

We kunnen ons per dag anders voelen. Gedeprimeerd, onrustig, ongelukkig, zelfverzekerd, kalm: het kan voortdurend wisselen. Ons gevoel van eigenwaarde stijgt als wij in staat zijn verstandige keuzes te maken en onszelf te accepteren. Vanmiddag gaan wij hier met elkaar  over in gesprek en wij proberen elkaar te steunen.

 

Wij vieren natuurlijk onze hersteltijd en onze verbondenheid in herstel en ronden de middag  af op de gebruikelijke wijze.

 

We hopen je zaterdag 8 juli te mogen ontmoeten!

Ter herinnering:  om 19.30 uur is er een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben!

 

De Communitybijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders ( familie, vrienden, partners, kinderen, etc) meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom . We vragen je om je even  te melden bij de  start van de bijeenkomst.

Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: “Wie  je hier ziet, hoort of spreekt laat het hier blijven!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *