Bijeenkomst zaterdag 10 juni

Selecteer een geldig formulier

Uitnodiging
zaterdag 10 juni 2017

De eerstvolgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden komende zaterdag 10 juni 2017 van 14.30 tot 16.30 uur op het adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen. (Sinai Centrum).

Thema:
Boosheid en zelfmedelijden

Boosheid is een normale menselijke emotie. Het is belangrijk, zeker in herstel, je boosheid te hanteren. Blijf er niet in hangen en verval niet in zelfmedelijden. Een vorm van nieuw gedrag. Vanmiddag doen wij een poging hier samen aan te werken en elkaar hierin te steunen.

Wij vieren natuurlijk onze hersteltijd en onze verbondenheid in herstel en ronden de middag af op de gebruikelijke wijze.

We hopen je zaterdag 10 juni te mogen ontmoeten!
Ter herinnering: om 19.30 uur is er een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben!

De Communitybijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders ( familie, vrienden, partners, kinderen, etc) meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom . We vragen je om je even te melden bij de start van de bijeenkomst.
Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: “Wie je hier ziet, hoort of spreekt laat het hier blijven!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *