Bijeenkomst 8 september 2018

De volgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden op zaterdag 8 september 2018 van 14.30 tot 16.30 uur Adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen (Sinaï Centrum)

Thema *** UIT DE KLINIEK EN DAN … ***

Je behandeling is klaar. Je pakt je koffer in en wandelt de kliniek uit. En dan …? Wat ga je doen, wat ga je niet doen, wat komt er allemaal op je af? Wat zijn je vragen, waar ben je bang voor, wat zijn ervaringen van anderen die al langer ‘in herstel leven’?

Hierover gaan we zaterdag 8 september 2018 met elkaar in gesprek.

De middag wordt weer afgesloten door onze hersteltijd en onze verbondenheid te vieren.

Wij hopen je zaterdag 8 september 2018 te mogen ontmoeten!

De Community bijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders, familie, vrienden, partners, kinderen, meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom. We vragen je om je even te melden bij de start van de bijeenkomst.
Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: ‘Wie je hier ziet, hoort of spreekt: laat het hier blijven!’

Ter herinnering: op zaterdag 8 september 2018 is er om 19.30 uur een open meeting in het gebouw, mocht je daar behoefte aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *