Bijeenkomst 13 januari 2018

Uitnodiging zaterdag 13 januari 2018

De volgende bijeenkomst van de Community JellinekMinnesota zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari 2018 van 14.30 tot 16.30 uur Adres: Laan van de Helende Meesters 2 in Amstelveen (Sinaï Centrum)

Thema   *** MEETINGS ***

Je hoort het vaak ‘Ga naar meetings’. En dan … Wat vind ik daar? Wat is de kracht van meetings? Waarom vind ik het zo spannend om naar een meeting te gaan? En … als ik het spannend vind, wat doe ik dan?

Hierover gaan we zaterdag 13 januari 2018 met elkaar in gesprek.

De middag wordt weer afgesloten door onze hersteltijd en onze verbondenheid te vieren.

Wij hopen je zaterdag 13 januari 2018 te mogen ontmoeten!

 

LET OP: Voorafgaand aan de bijeenkomst is er van 13.00 – 14.00 uur een business meeting van de Community JellinekMinnesota. Ben je geïnteresseerd om service te doen, kom dan vooral langs. We zitten te springen om nieuwe service leden. Je bent welkom.

 

 

De Community bijeenkomsten zijn bedoeld voor (oud)cliënten van de JellinekMinnesota kliniek. Wil je iemand anders, familie, vrienden, partners, kinderen, meenemen naar de bijeenkomst of wil je het door ons behandelde thema voor je herstel inzetten, wees welkom. We vragen je om je even  te melden bij de  start van de bijeenkomst.

Anonimiteit van onze leden en andere aanwezigen vinden wij erg belangrijk. Daarom geldt ook bij ons het credo: ‘Wie  je hier ziet, hoort of spreekt: laat het hier blijven!’

 

Ter herinnering: op zaterdag 13 januari 2018 is er om 19.30 uur een open meeting in het gebouw,

mocht je daar behoefte aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *